Diverse støtteordninger

Coop Norge og Røde Kors sin støtteordning for deltakelse i fritidsaktiviteter

Det er mulighet for å søke om støtte for å delta i fritidsaktiviteter som bl.a klatring dersom man er i en vanskelig økonomisk situasjon.

Dette gir barn og ungdom fra familier med begrensede midler en mulighet til å delta i aktiviteter. Informasjon om støtteordningen finner du her.

 

Sportspris/Sportsbillett hos SAS/Widerøe

Hvis du har behov for større fleksibilitet og mer bagasje har Bodø Klatreklubb har en avtalekode du kan benytte for reiser med SAS/Widerø. 

Les mer om avtalen her: http://www.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport/ og bestill sportsbillett her: http://www.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport/Bestill-sportsreise/

Benytt avtalekoden: BOKLA22

Husk at Bodø Klatreklubb kun støtter i henhold til det som står beskrevet nedenfor.  

Er du under 26 år anbefaler vi at du sjekker ut prisene for ungdomsbillett på SAS eller Norwegian, de er ofte billigere enn ved bruk av avtalekoden.

 

Idrettsavtaler gjennom NIF

Gjennom sitt medlemsskap i NIF har Bodø Klatreklubb tilgang på avtaler med NIFs samarbeidspartnere. Dette gjelder blant annet egne priser på hotell og leiebil. Les mer på NIF Idrettsavtaler.

 

Støtte til klatrekonkurranser

Bodø Klatreklubb støtter klubbens medlemmer med utgifter til reise og eventuelt deltakeravgift på regionale og nasjonale konkurranser.

Følgende gjelder:

  • Regionale konkurranser  kr 1 250,-
  • Nasjonale konkurranser  kr 2 200,-
  • Internasjonale konkurranser  kr 3 000,-

Utgiftsrefusjon er beskrevet under menyen Administrativt/Tilbakebetaling av utlegg

Bodø Klatreklubb har satt av kr 35.000,- for utgiftsrefusjon for 2021.

 

Støtte til ekspedisjoner/førstegangsbestigninger/annen merkverdig klatring

Norges klatreforbund har en ordning kalt "Fjellfondet". Les om ordningen hos på NKF sine sider.

Støttens formål er å bidra til at klatrere med medlemskap i en klatreklubb under Norges Klatreforbund skal gis mulighet til å utvikle sin kompetanse og erfaringsgrunnlag innen fjellklatring på en måte som kan komme både klatreren selv og klubbmiljøet til gode. Med fjellklatring menes klatring der hovedformålet er klatring på naturlige sikringer, i høyfjellet eller lavlandet både vinter og sommer. 
Støtte kan gis til å:

  • Skaffe seg alpin ekspedisjonserfaring, gjerne fra mindre kjente områder 
  • Delta på samlinger, i første rekke internasjonale is- og fjellklatresamlinger.

Bodø Klatreklubb oppfordrer medlemmer til å søke om støtte i fra Fjellfondet hvis du føler at du passer innenfor målgruppen.

Hvis du får avslag fra Fjellfondet kan du sende søknaden til bkkstyret@bodoklatreklubb.no så vil styret ta en vurdering på om og eventuelt hvor mye Bodø Klatreklubb kan gi i støtte til deg.