Medlemsmøte 8.juni

Bodø Klatreklubb inviterer til medlemsmøte, onsdag 8.juni klokken 1930 til ca 2230! Sted: Café på Bodin 4H-gård. Parkering i vestre ende, inngang i nordre ende. Medlemsmøter er en anledning for medlemmene til å diskutere saker med hverandre og med klubbens styre.

19.05.202208:34 Martin Hansen Skjelvareid
Har du noe på hjertet angående klatreklubben, eller er du nysgjerrig på hva som foregår? Møt opp! Etter selve medlemsmøtet blir det visning av en klatrefilm (varighet ca. en time).
Vi håper også å stille med litt enkel servering. Bodø klatreklubb har vært gjennom en periode med store endringer de siste årene. Vi har flyttet ut av buldrehallen på Alstad, vært med på å bygge klatresenteret på Mørkved, og "flyttet inn" i senteret. Tilbudet innen Barne- og ungdomsklatring har også blitt betraktelig utvidet, fra 4 treningsgrupper til 16 (!). Samtidig har korona-pandemien gjort at mange av klubbens aktiviteter har blitt avlyst eller redusert de par siste årene. Når samfunnet nå har åpnet opp igjen, går klubben inn i en nytt fase, og vi trenger innspill fra medlemmene for å sette retningen til klubben. Hva skal det bety å være medlem av Bodø Klatreklubb? Hvilke aktiviteter skal vi ha? Og hva kan du tenke deg å bidra med?
Her er noen av sakene som det er aktuelt å diskutere på møtet:
  • Klubbens identitet og mål. Klubben trenger langsiktige planer for sine aktiviteter, både sportslig og ellers.  
  • Forholdet mellom klubben og Mørkvedhallen Klatresenter.
  • Mulig sponsoravtale for klubben
  • Arrangering av kurs i regi av klubben - innendørs / utendørs.  
  • Sosiale aktiviteter. Blir det (forsinka) årsfest i år? Hva med blot? 
  • Klatresamling for barn og ungdom høst 2022 - får vi det til? 
Har du innspill til saker til møtet? Meld dem gjerne inn til styret
4H-gården