Tirsdagsklatring

Bodø klatreklubb har tirsdagsklatring hele året (med unntak av helligdager og i ferier). I vinterhalvåret (oktober-april) møtes klatreinteresserte i Mørkvedhallen klatresenter på messaninen kl. 18.00, mens i sommerhalvåret (mai-september) klatrer vi ute om været tillater det.

Ved tirsdagsklatring ute er oppmøtested ved Kiwi butikken på Rønvikleira kl. 17:00. Vi diskuterer hvor man ønsker å dra, og det er mulig å samkjøre. Noen ganger deler vi oss opp. Bodø og omegn har mange klatrefelt å boltre seg på. Dette er ikke opplæring i klatring, men en samlingsplass for alle som ønsker noen å klatre med.

Hver tirsdag har vi en kontaktperson som kan svare på spørsmål og hjelpe nye klatrere tilrette. Det er viktig at folk føler seg velkommen og inkludert i miljøet. Liste over kontaktpersoner for sommeren 2022 finner du i PDF fila til høyre.

Første tirsdag i måneden tilrettelegges det for at nybegynnere kan få låne utstyr og bli med ut. Ta kontakt med dem som er ansvarlige den aktuelle tirsdagen, gjerne et par dager i forveien, så kan vedkommende ta med nødvendig utstyr.

Ansvarlige tirsdagsklatring sommer 2022