Fugløyafestivalen

Fugløya  regnes av mange som et av de flotteste klatreområdene i Norge. Det er lett å forstå, med omtrent 160 etablerte  klatreruter på velsikrede risslinjer i god granitt. Det er også mengder av artige buldreproblemer i ulike graderinger. Med øyas eventyrlige omgivelser, ligger alt til rette for det perfekte klatreparadis!

Festivalen har fokus på kileklatring og buldring.Det settes daglig opp båttransport ut til Ørnnesodden, hvor det meste av klatringen foregår. Det er noe muligheter for å klatre i området rundt festivalcampen, og ikke minst gode buldremuligheter. Om klatreformen ikke er helt inne, er det fine muligheter for fjellturer rundt om på øya, eller bading på en av de vakre strendene. 

Etter dagens klatreøkt samles vi i festivalbaren for å mingle med kjente og ukjente klatrevenner. Det blir normalt foredrag og musikk, og det legendariske helgrilla lammet serveres er tradisjon på lørdagens fest! Hver morgen er det mulighet for å delta på yoga, og vi kan også friste med volleyball, slakk line og annen aktivitet.

NB! På grunn av festivalområdets kapasitet har vi kun plass ca 100 deltakere. Vær derfor rask og meld deg på når det åpnes for dette! Medlemmer av Bodø Klatreklubb vil få forkjøpsrett til festivalpass.

Sosialt utenfor klatrebaren
Buldring
Rissklatring
Volleyball på stranda