Fugløyafestivalen 2022 - UTSOLGT!

Festivalpass til Fugløyafestivalen 2022 er nå utsolgt!

Påmeldingen til årets store happening i Bodø Klatreklubb har startet, og det er nå mulig for alle å melde seg på Fugløyafestivalen 2022! Grunnet begrensning i antall deltakere, anbefaler vi at du er tidlig ute med påmelding. Merk at påmeldinger ikke er gyldige før betaling er mottatt.

03.05.202208:31 Liv Kari Antonsen

Hvis du ønsker å delta på Fugløyafestivalen 2022, må du fylle ut og sende inn skjemaet på siden her. Dette må du gjøre for hver av deltakerne du skal betale for, men også for barn som kommer gratis.

Deretter må du gå inn i vår nye Vipps- nettbutikk (747671), velge de produktene du har sendt inn i påmeldingsskjemaet, og så betale bestillingen før den kan regnes som gyldig. Kvittering må fremvises ved ankomst/ registrering på festivalen.
Medlemmer av Bodø klatreklubb har forkjøpsrett i perioden 11.mai klokken 1200 til 20.mai klokken 1200. Ordinært salg for ikke- medlemmer åpnes 20.mai klokken 1200. Her er det om å gjøre å være rask hvis du vil sikre deg plass.

Påmeldingsløsningen er ny av året og med betaling i Vipps (747671). Vær vennlig å sende tilbakemelding snarest om noe er uklart eller ikke fungerer til samling@bodoklatreklubb.no

Priser for festivalpass

Kategori Medlemmer i BKK Ikke-medlemmer
Voksen 1.050,- 1.350,-
Ungdom (12-17 år) 550,- 670,-
Barn (0-11 år) Gratis Gratis


Kategorien Familiebillett er fjernet, og det må fylles ut info om hver enkelt deltaker i påmeldingsskjemaet. Dette gjelder også for barn selv om de kommer gratis. Mindreårige (under 18 år) må for øvrig ha følge med fulltidsansvarlige voksne.

Festivalbilletten inkluderer:

 • Teltplass fra onsdag til søndag
 • Festivalmiddag lørdag
 • Daglig båttransport med rib til klatrefeltene 
 • Daglige yogaøkter
 • Foredrag
 • Ulike aktiviteter

Nytt av i år:

 • T-skjorte med årets festivalmotiv må bestilles og betales som et tilvalg i påmeldingen. Pris kr  200,-
 • T-skjortene er veganske og økologiske, og du kan velge mellom modellene Unisex og Dame. Dameskjorten er litt tynnere enn Unisexskjorten.
 • Du har selv ansvar for å finne riktig størrelse ut fra måletabellen under. Vi anbefaler at du bruker ferske mål. Erfaringsmessig må man opp en til to størrelser på Damemodellen.
 • Farge og festivalmotiv er en overraskelse.

Middager torsdag og fredag må bestilles og betales som et tilvalg i påmeldingen:

 • Gluten og laktosefri lapskaus torsdag kr 150,-
 • Gluten og laktosefri bacalo fredag kr 150,-
 • Vegeteralternativ torsdag/ fredager kr 150 per stk.
 • Merk at det ikke blir mulig å kjøpe disse middagene når vi er ute på øya, da vi kun tar med oss det antall porsjoner som er kjøpt på forhånd.

For øvrig kan følgende kjøpes i klatrekafeen under selve festivalen: Pølser med brød, vafler,  snacks og drikkevarer for både barn og voksne. Betaling foregår ved hjelp av Vipps.
Vær obs på at det ikke er butikk på øya!

Ved eventuelt videresalg av festivalpass:
Merk at kjøpte festivalpass ikke refunderes. Ved evt. videresalg av billetter, må festivalkomiteen informeres om endring av deltakernavn for at festivalpasset skal være gyldig. Et eventuelt mellomlegg fra medlemspris til ikke- medlemspris må også være betalt før festivalstart. Send e-post til samling@bodoklatreklubb.no

Kriteria for å delta:
Alle voksne deltakere må bidra med dugnad under festivalen. Oppgavene vil være alt fra jobbeøkter i kafeen/ baren, til tømming av toaletter. Alle må i tillegg delta på nedrigg og opprydding søndag. Man skriver seg på lister ved ankomst, og alle vakter må fylles.

Festivaldeltakerne må være selvhjulpne (telt, mat, drikke, og ellers nødvendig utstyr). Det oppfordres til å ha med eget førstehjelpsutstyr i sekken, da vi er langt fra fastlandet hvis et uhell skulle inntreffe.

Til info: Sanitærforholdene er av det aller enkleste slaget. Toaletter settes opp. Vann hentes i bekk. Bading i havet.

                                   Måletabell T- skjorte, Damemodell:

                                      Måletabell T- skjorte, Unisexmodell: