Isklatresamling 3.-5. februar

Bodø klatreklubb har hatt tradisjon for å arrangere en isklatresamling for medlemmene. Nå har vi vært så heldige å få Kristian Vindvik til å dra i gang dette.

Kristian er en erfaren klatrer, og har vært mye ute i fjellet både sommer og vinter. Også utenlands. Han har laget følgende invitasjon:

Vær hilset!

Tradisjonen tro (i alle fall før Koronaen) kjører vi i gang med isklatresamling - på Trygvebu i Skaiti, fra fredag 03.02. til søndag 05.02.
Skaiti er et meget issikkert og fint sted for nybegynnere såvel som for erfarne. Det finnes et steinbrudd i umiddelbar nærhet, fint for topptauing - samt noen større linjer lenger inn i dalen.
Det er vanlig å henge opp topptau rundt om på steinbruddet, hvis er et meget fint sted å leke seg. Byr på alt fra lett til vanskelig bratt isklatring.
Vi tenker å kjøre felles mat på lørdag i form av finnbiffgryte. Ellers er står en for mat og drikke selv.
Klubben tenker å kjøpe inn litt utstyr som kan brukes, i hovedsak stegjern og økser. Om det blir for lite må vi rullere på det. Stegjerna kan brukes på randoneestøvler dersom en ikke har isklatrestøvler.
I utgangspunktet kan vi ikke reservere Trygvebu, men vi skal se hva vi kan få til. Det er 16 sengeplasser, så det er uansett liten sannsynlighet for at det blir fullt i starten av februar.
Det er vanlig å organisere samkjøring i forkant.
Ved spørsmål, ta kontakt med Kristian Vindvik tlf 942 59 904 (eventuelt Bjørn Svee tlf 989 01 105).
Klubben dekker overnatting for medlemmer, som også får låne stegjern og isøkser gratis. Er du ikke medlem betaler du kr 300,- for deltakelse og får da de samme rettigheter. Dette tilsvarer medlemsavgifta i klubben.
Meld deg på ved å sende en e-post til Bjørn Svee
Den må inneholde navn, telefonnummer og e-post. Frist for påmelding er tirsdag 31.januar.
Vel møtt!

Attila Gregusik
Bratt is
Attila Gregusik
Høyt opp
Attila Gregusik
Standplass