Polarcup Bodø 2022

Bodø klatreklubb arrangerte 5.november Polarcup i Mørkvedhallen Klatresenter. Stemninga underveis var upåklagelig og det ble vist mye klatreglede blant både tilreisende og lokale klatrere. Totalt 83 klatrere deltok i konkurransen.

For mange var dette første møte med konkurranseklatring. Da er polarcup en ypperlig mulighet til å prøve seg frem i et uformelt og inkluderende arrangement. Bodø Klatreklubb gjorde det svært bra, med vinner i 6 av 8 klasser.
Flere erfarte at det gjerne blir en lang og slitsom dag når det er regional cup om en klatrer mye under kvaliken. Da kan det være lurt å tenke litt taktisk dersom en også skal klatre finale på ettermiddagen. Etter finalene var det tilbud om felles middag i hallen. Vi er stolte over at Ida-Sofie Pettersen kom til Bodø for å skru nydelige ruter for sin gamle klubb. Tusen takk! Vi vil også rette en stor takk til alle frivillige som bidro i forkant og underveis, og til Regine Storø og sponsorer som har bidratt med premier. Sist, men ikke minst, takk til Mørkvedhallen for samarbeidet!

Resultater

Oversiktsbilde kvalifisering
Finale eldre junior gutter
Finale yngre junior jenter
Publikum er engasjert