Det nærmer seg NM i buldring her i Bodø, lørdag 26. oktober. Det kommer til å bli en flott opplevelse, både for de som deltar, de som hjelper til og alle som ser på. De fleste fra landslaget kommer, blant annet Magnus Midtbø, og vi får ruteskruere av internasjonalt kaliber. Så det ligger an til en spektakulær konkurranse!

 

Konkurransen er åpen for alle som er født i 2000 eller tidligere og vi oppfordrer flest mulig lokale medlemmer til å delta. Påmelding og info finner dere her: http://bodoklatreklubb.no/bkk/nm-2013

Etter konkurransen blir det servert lasagne på Luftfartsmuseet til en rimelig pris, før vi får norgespremiere på filmen Reel Rock 8 i auditoriet. Filmen kan få de fleste i helspenn og er absolutt severdig også for de som ikke klatrer.

Vi trenger en god del hjelpende hender både før og under konkurransen. Til selve arrangementet trenger vi følgende:

8.00-10.15: Registrering (2 stk)
9.00-11.30: Resultatservice (2 stk)
16.30-18.00: Resultatservice (2 stk)
8.45-13.30: Dommere (12 stk) (Må være folk med litt klatreerfaring, men tilstrekkelig opplæring i regler blir gitt)
13.30-18.00: Dommere (4 stk)

Hele dagen (evt delt i flere tidspunkt):
Førstehjelp (lege, sykepleier eller tilsvarende)
Kafé (nok folk allerede)

I tillegg må vi legge ned en del innsats i å klargjøre lokalene på Alstad helga før konkurransen (19. – 20. oktober). Dette er en jobb som må gjøres minst én gang i året uansett og som bidrar til bedre og triveligere treningsforhold gjennom vinteren. Så her er det så godt som pliktig oppmøte i noen timer for alle som bruker anlegget J

Det som må gjøres i løpet av dugnadshelga er:

  • Nedskruing og vasking av tak
  • Rydding og kjøring av søppel
  • Vasking av lokalene
  • Ordne enkel garderobe
  • Mindre reparasjoner

Vi organiserer arbeidet etter behov og antall og det er lov å komme med ønsker. Ta gjerne med litt verktøy (skrumaskin og sekskantnøkler i 6 og 8mm)

Om noen har en gammel sofa, stoler eller bord som skal bort er klubben interessert i å overta.

Som bonus for dugnadsinnsats blir klubbens tradisjonelle høstblot lagt til lørdag den 19. oktober. Tradisjonelt har blotet foregått på Låter på Kjerringøy, men vi gjør en liten vri i år. Det blir satt opp lavvo og fyrt opp grill og bål et sted ikke altfor langt unna, og klubben sponser mat til alle som stiller på dugnad lørdag og/eller søndag. Følg med på hjemmesiden og FB for mer info etter hvert.

Buldrehallen må være klar til ruteskruerne fra mandags morgen den 21.10, og fra da og fram til etter konkurransen blir anlegget stengt.

Send mail eller sms til Marthe eller Jan Erik om du vil hjelpe til under konkurransen. Si gjerne fra om du kan møte på dugnad også, men det viktigste er jo at du stiller!

Klatrehilsen,

Jan Erik Paulsen mob: 40479383, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anne Marthe Limstrand: mob: 41146103, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.