Snøen laver ned som aldri før, men vi får håpe at våren snart kommer med et smell. Og når den en gang kommer er vi klare for mye moro ute.

 

Tirsdagsklatringa starter opp den 7. mai. Da møtes vi ved Bunnpris på Rønvikleira kl 17:00 og drar der flertallet vil. Første tirsdag i hver måned er det åpent for nybegynnere og vi har med ekstra instruktør og utstyr. Liste over ansvarlige kommer snart.

Tradisjonen tro blir det også i år klatresamling i Lofoten i pinsehelga, 18.-20. mai. I år er det Bodøs tur til å fyre opp grillen og sette opp lavvo i tilfelle et krypinn behøves. Ellers er opplegget enkelt: ta med rack/pad og annet som trengs for ei helg i det fri med forhåpentligvis solvarm granitt. Om du kommer allerede fredag er det sikkert 17. mai-tog i Henningsvær.

Helga etter, 24.-26. mai kjører vi kameratredningskurs her i Bodø. Kurset gir en innføring i teknikker for kameratredning ved hjelp av vanlige sikringsmidler, og passer både for de ferske eller som trening for de som har har lært dette før. Uansett er dette essensiell kunnskap dersom uhellet er ute. Minimumskrav for å delta er at man kan klatre med egne sikringer. Pensum er boka "Når uhellet er ute" av Geir Grimeland, som fås kjøpt hos NKF (klatring-butikk.no). BKK har også noen få eks. Instruktører er Øyvind Skogstad og Jan Erik Paulsen. For påmelding, se Kurs-fanen.

Vi legger også opp til buldresamling i Botn sammen med Fauske klatreklubb, og kanskje også en tur til Sila. Vi prøver også å få til en tur til Fugløya, så med andre ord kan det bli mye stein å henge i framover.

Minner dessuten om Trener 1 kurset 12.-14. april. Er du interessert, send en mail til bkkstyret (ætt) bodoklatreklubb.no.

Klubbkalender

No events

Bodø klatreklubb på facebook

Login