Inne-til-ute-kurs

Inne-til-ute-kurs er for deg som har klatret noe inne, og som nå har lyst til å prøve å klatre ute på sportsklatrefelt. Bodø har mange veldig gode og bynære klatrefelt som det er vel verdt å utforske!

Kurset legges opp etter NKFs kursmal. Meld din interesse til kurs@bodoklatreklubb.no om du er interessert i kurset. Ved oppsetting av konkrete kurs vil du finne info om kursene i teksten under.

Datoer for planlagte kurs:

  • Lørdag og søndag 27.-28. mai 2023, 14.00-20.00 begge dagene. Kursholder: Frode Nymo, tlf 90238133.
  • Onsdag og torsdag 31. mai - 1.juni, 14.00-20.00 begge dagene. Kursholder: Frode Nymo, tlf 90238133.

Priser og påmelding:

  • 1000,- for medlemmer av Bodø Klatreklubb (innmelding via MinIdrett)
  • 1600,- kr for ikke-medlemmer

Betaling via Vipps til Vipps-nr. 85184 (velg kategori inne-til-ute-kurs). Påmelding skjer ved registrert innbetaling av kursavgift via Vipps senest 2 dager før kursstart.

Dersom værforholdene, og/eller for få påmeldte deltakere, tilsier at kurset ikke kan avholdes til oppgitte tidspunkter, utsettes kurset til senere, fortrinnsvis til samme ukedager ved en senere uke.

Om kurset:

Kurset har en varighet på 12 timer fordelt på to dager, hvor den første dagen fokuserer på å klatre sikkert på topptau, og den andre dagen fokuserer på klatring på led. Kurset avholdes på et klatrefelt ute i området rundt Bodø, ca 20 min kjøring fra Bodø sentrum. Transport til/fra klatrefeltet kan avtales, kontakt kursholder angående dette. 

Opptakskrav:

  • Alder: Deltagere må ha fylt 14 år innen siste kursdag. Deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke for å delta på kurset. Det er instruktørens oppgave å påse at deltagere har skriftlig samtykke fra foresatte. 
  • Erfaring: 2 måneder med jevnlig klatring etter bestått Brattkort/Led kort prøve, eller tilsvarende erfaring/kunnskaper.
  • Ferdighet: Normal fysisk form.