• Medlemsskap Medlemskap i klubben skal søkes via MinIdrett(Innlogginsboks til høyre). Dersom du ikke har konto i MinIdrett fra før av må denne opprettes("ny bruker" i høyre hjørne). I MinIdrett søkes medlemskap ved å trykke på "Medlemskap" -> "Finn ny klubb"(Søk etter Bodø Klatreklubb) -> Huk av Bodø Klatreklubb i boksen til høyre og "Send søknad". Søknaden vil bli behandlet fortløpende og du vil få faktura på epost. 

 • Pris for medlemskap i klubben er henholdsvis 100 kr for barn/ungdom opp til og med 19 år, kr 150,- fra og med 20 år til og med 25 år og 250 kr for voksne fra og med 26 år. Hvis du har problemer, ber vi deg om å ta en titt på idrettsforbundet sine hjelpesider.
 • Betaling. Betaling for inneklatring på Mørkved gjøres i nettbutikk. Årskort og halvårskort til buldrehallen på Alstad betales også i nettbutikk, mens engangsavgifter betales i betalingsterminalen på Alstad. Unntaksvis kan de betales i nettbutikken i etterkant dersom betalingsterminalen er ute av drift, eller man har glemt bankkortet. Både i Mørkvedhallen og på Alstad skriver du inn navn, dato og hvordan du har betalt i protokollen. Navn i protokoll og kvittering er bevis på betaling som må kunne framlegges ved kontroll.

 

 

 • Klatring og buldring inne.

- I Mørkvedhallen er det en 8m høy vegg der klubben disponerer treningstider fra starten av oktober til slutten av april. Tirsdager 17-19, onsdager 18-20, fredager 17-20 og søndager 16-19. Det er mulig å komme alene, du trenger ikke å ha avtalt klatremakker. For å kunne klatre selvstendig, herunder sikre andre, må du ha en minstekompetanse i form av Brattkort (lenke).

- I buldrehallen på Alstad er et av Norges bedre buldreanlegg, og det er i tillegg muligheter for topptauklatring for barn. Ved kjøp av årskort og halvårskort på Alstad legges ditt mobilnummer til en database som ved anrop åpner døra og gir fri tilgang hver dag døgnet rundt. Faste åpningstider med klatrevakt på tirsdager fra 18 til 21 og torsdager fra 19 til 22.

 

 • Klatring og buldring ute. Klatreføreren Polarsirkelklatring fra 2009 dekker klatring og buldring i og omkring Bodø. Fjellfører for Bodø (lenke) fra 1995 beskriver alpin klatring sommer og vinter inklusive isklatring. Vinterklatring i Bodøområdet fra 2012 utdyper dette ytterligere. En egen fører for Fugløya ble lagd til festivalen i 2014. De fleste av disse førerne er utsolgt. Oppdateringer og miniførere for enkeltområder finner du her.

tirsdager har klubben samordnet klatring i tidsrommet mai – juni og august-oktober. Oppmøte ved Sykkelhuset på Leira i Rønvika kl 17 for organisering av transport ut til et av feltene. All klatring skjer på eget ansvar. Første tirsdagen i hver måned er det mulig for den som har ingen eller lite klatreerfaring å prøve topptauklatring. Dersom dette gjelder deg må du i forkant kontakte de ansvarlige for tirsdagsklatringen som fremgår av listen. Det samme gjelder også dersom du ønsker å leie utstyr.

 

 • Utstyrsleie. Leie av utstyr utenom tirsdagsklatringen i åpningsstidene på Alstad, eller kontakt utstyrsansvarlig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Her ser du hva som kan leies og her betaler du. Du betaler for den tiden du har utstyret.

 

 • Rabatter og avtaler. Bodø Klatreklubb har avtale med Skandinavisk Høyfjellsutstyr som gir medlemmer 15 % rabatt på klatreutstyr, fritidsbekledning, vintersport, vannsport/kajakkutstyr, fottøy og friluftsutstyr. 10 % rabatt på lagerførte kajakker.

 

 • Arrangement.

  • Årsfest. En lørdag i slutten av januar eller begynnelsen av februar arrangeres det hver år årsfest, en mer eller mindre høytidelig fest som inkluderer mat, priser, dans m.m.

  • Pinsesamling i Lofoten i samarbeid med Tromsø Klatreklubb. Ansvarlig klubb stiller med lavvo, ved og grill.

  • Fugløyafestivalen. Klatring på naturlige sikringsmidler på Fugløya i Gildeskål. Onsdag til søndag tidlig i august.

  • Blot. Mer uhøytidelig fest på høsten, tradisjonelt på Låter, Kjerringøy. Overnatting i telt, stamping og helgrilling av lam.

  • Klubbkvelder. Annonseres på hjemmesiden og på facebooksiden.

 

Min idrett