Grunnkurs for Nybegynnere - Påmelding nederst på denne siden

 

Bodø klatreklubb arrangerer nybegynnerkurs i klatring jevnlig. Grunnkurset vil gi deg en full innføring i klatring på innendørs klatrevegger, og du vil få opplæring i korrekt bruk av klatreutstyr, grunnleggende sikringsteknikker, samt hvordan klatre sikkert på topptau og led (se info under).

Kurset blir normalt avviklet lørdag og søndag i ei helg, og det vil avhengig av etterspørsel bli avholdt ca. 1-2 kurs i halvåret. Dersom det er satt opp et kurs vil det ligge en lenke for påmelding gjennom Min Idrett i boksen nederst på denne siden. Merk at du må opprette en bruker hos Min Idrett gjennom å klikke på "ny bruker" øverst til høyre på siden før påmelding blir mulig (se brukerveiledning). Les all info om kurset på denne siden, før du melder deg på!

 

Generell info:

Kurset avholdes ei helg og du vil blant annet vil lære om følgende: 

  • Grunnleggende sikringsteknikker
  • Nødvendig klatreutstyr
  • Klatring på topptau og led.
  • Kurset gjennomgår kunnskapene og ferdighetene som behøves for å ta Brattkort og topptaukort.

 

Brattkort/topptaukort:

Inkludert i kurset settes det opp en dag for oppfølging, ca. to uker i etterkant av selve kurset, hvor det blir mulighet for å ta brattkort og topptaukort. Dette kreves for å klatre selvstendig i de fleste norske tauklatreanlegg. Tidspunktet for denne økta blir dere enige om på kurset, ut fra hva som passer flest mulig av deltakerne. Denne gjennomføres på en av klubbens treningstider i Mørkvedhallen som finnes her. Dersom det skulle vise seg vanskelig å finne et tidspunkt som passer alle kan vi gjøre individuelle avtaler. Brattkort/topptaukort-testen er inkludert i kursavgiften, men Norges Klatreforbund tar 150kr i gebyr ved bestilling av kort etter bestått test. Se ellers info om kurset på NKFs hjemmesider.

 

Aldergrense: Deltaker må være fylt 14 år


Oppmøte:

Lørdag kl. 09-14: Buldrehallen (Alstad/Bodøsjøen)

Søndag kl. 10-15: Mørkvedhallen 

 

Deltakeravgift:

Medlem i Bodø Klatreklubb: kr. 1500,-

Ikke-medlem: kr. 1800,-

Kursavgiften betales i klubbens nettbutikk og må være betalt før påmeldingen regnes som gyldig. Det er mulig å betale medlemspris, dersom en samtidig søker medlemskap i klubben (evt. allerede er medlem).

 

Påmelding til kurset er bindende.  Avmelding må skje innen 14 dager før kursets start. Du vil da få refundert kursavgiften. Dersom du må melde deg av kurset etter denne fristen vil kun 50% av kursavgiften refunderes. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

NB! Dersom kurset er fylt opp vil det ikke være mulig å registrere seg. Du kan da sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og melde din interesse for kurset, slik at du kan få tildelt plassen dersom noen skulle trekke seg.

 

Ellers vil vi anbefale boka ”Innføring i Klatring” av Stein Trondstad - Akilles forlag.

 

 

Brukerveiledning for påmelding (pdf)

16. 17 Februar: Grunnkurs i klatring - Inne (nybegynnerkurs)

9. 10 mars Grunnkurs i klatring - Inne (nybegynnerkurs)

Klikk på datoen du ønsker for påmelding!

 

 

Vel møtt! 

Mvh. Kursansvarlig i Bodø Klatreklubb