Nye plater er ankommet Mørkvedhallen. Her trengs dugnadsfolk til å slå inn klomuttere, grunne, male, fuge, maskere osv. Noe mindre snekkerarbeid gjenstår også. Dersom du ikke har vært i Mørkvedhallen og bidratt med dugnad så langt har du nå en gylden mulighet  😊 Meld deg på via Doodle-lista vår. Du finner linken til den på hjemmesiden vår, bodoklatreklubb.no, på forsiden under «Oppstart bygging barnerom ny klatrehall»

 

Nytt startstidspunkt på dugnader, kl 1800 (tidligere kl 1700), husk refleksvest. Dette gjelder selv om det skulle stå kl1700 i Doodlen (som vi forøvrig oppfordrer alle til bruke). Vi har mulighet til å få gjort en hel del forskjellige oppgaver i dagene framover, flott om akkurat DU har mulighet til å bruke noen timer på det nye klarteanlegget:

Torsdag 7. mars kl 1800 er det liftkurs, ca 10 plasser denne gang, meld din interesse til Frode Nymo (952 19 275).


Da er vi klare for oppstart bygging av barnerommet i det nye klatresenteret i Bodø. Vi starter i kveld, onsdag 27.02.2019 kl 17.00. Bli med og bidra til byggingen wink Oppmøte i 1. etg i det nye senteret. Husk å ta på refleksvest før dere går inn i bygget. Bruk Doodle-lista for påmelding. Materialer og produksjonstegninger skal være på plass. Det viktigste er at du kommer, men om du har, kan og vil så ta gjerne med tommestokk, blyant, hammer, sag, skrumaskin med bits etc. Noen spørsmål? Kontakt Frode på tlf 90238133.

Påmeldingsliste for dugnad:

https://doodle.com/poll/xwa4w4b3cb743e48


 

HMS kurs - dugnad

I morgen (mandag 3.desember) blir det HMS kurs for dugnadsledere. Kurset holdes av Siv. Ing. Trond Mellerud og varer en times tid.

Om du ikke ønsker å være dugnadsleder med ansvar, så er det likevel ikke så dumt å ha kurset. Vi er avhengige av at det alltid er minst én tilstede med kurs for at vi skal få lov til å jobbe der.

Kursstart kl 1800 - avsluttes ca 1900.
Kurset holdes i møterommet til Innstranda. 2.etg innerst i gangen.

Etter kurset tar vi en tur ned i hallen og kikker litt på det vi holder på med. Tegninger og praksis.

Vi er i gang med snekkerarbeidet for buldrerommet og ber alle som har mulighet om til å stille 1 dag eller 2 om å melde seg på listen !

Påmeldingsskjema for dugnadsarbeidet: (Bruk denne så mye som mulig slik at man har best mulig kontroll på når det er folk i hallen)

https://doodle.com/poll/xwa4w4b3cb743e48 

 

Dugnaden starter kl 17 men vi må ha hjelm frem til kl 18 når annet arbeid i hallen avsluttes.

 


 

Her er link til dugnadsliste, håper at folk kan melde seg på.

Påminnelse: dersom du ikke har mulighet å stille på påmeldt dag, så send en sms til arbeidsleder og meld deg av i Doodle-skjemaet tidsnok.

https://doodle.com/poll/xwa4w4b3cb743e48