Alstadveggen/Buldrehall

Åpningstid:

De som kjøper års-/halvårs- eller månedskort får tilgang til å låse seg inn på Alstad og kan klatre til alle døgnets tider, hele uka. +47 58 00 00 53 61 50 åpner døra for de som ligger inne i databasen. Alle som skal ha tilgang til hallen må være 16 år og medlem i klubben. 

Fast åpningstid med klatrevakt (ca september-april):

tirsdager fra 18-21

torsdager fra 19-22 

NB! Grunnet bygging av ny hall og planlagt åpning i mai 2019 vil vi selge et rabattert halvårsabonnement som gjelder fra januar til april !

Betaling

Betalingsterminal: Vi har en selvbetjent betalingsterminal som du finner til venstre med en gang du kommer inn i buldrerommet. Følg instruksjonene som henger på veggen for å betale. 

Vipps: Du kan betale med Vipps, informasjon finnes i hallen. 

Nettbutikk: Du finner vår nettbutikk her: Nettbutikk BKK. Velg varen du skal betale for og betal på normal måte. Her kan du også kjøpe års-/harlvårs- og månedskort.

Husk å føre opp i boka hva du betaler for, for hvem og hvor mye. Skriv også opp om betalingen er med kort eller på nett. Og leselig håndskrift er finfint.

Skoleie:

Da er det også mulig å leie sko. Det er selvsagt mulig å klatre på drop-in andre dager også, forutsatt at det er folk i lokalet som kan åpne døren (noe som stort sett er tilfelle i ukedagen etter ca. kl 18). Det er klatregrupper i hallen mandag til torsdag fra kl 17, så da er det alltid mulighet for drop-in og skoleie. For de som ikke har nøkkeltilgang er det med andre ord lurt å være der i disse tidsrommene.

Vis hensyn

Mens det er barneklatring i hovedrommet viser vi voksne hensyn og benytter oss heller av den indre del av lokalet ("lillerommet").

Oppgaver for vakta:

 • Tilstedeværelse i åpningstidene; tirsdager kl 18-21 og torsdager kl 19-22.
 • Rydd søppel og rot i sofakroken og ellers i hallen, tøm søppeldunker ved behov (nye søppelsekker ligger i sikringsrommet)
 • Ta i mot drop-in kunder, vise dem betalingsterminalen og protokollen og evt leie ut klatresko.
 • Si i fra til folk som ikke følger reglene for buldring og oppførsel (primært sikkerhetsmessige forhold som f.eks at barn springer under andre som klatrer).

Utstyrsrommet (rommet bak sofagruppa) er låst med kodelås. Koden byttes med jevne mellomrom. Ta derfor kontakt noen dager før din vakt for å få oppdatert kode (e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Har du innspill/tips etc til drift av anlegget, eller er det noe som mangler? Kontakt alstadkomiteen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Utleie

Hverdager fram til kl 16 og i helgene er det mulig for barnehager, skoleklasser eller andre større grupper å leie klatretid i hallen Ta kontakt med styret for mer informasjon om dette; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I april 2011 åpnet vi et nytt og stort buldrerom (250 kvm) i det gamle slakteriet på Alstad (kart). Etter lang og iherdig dugnadsinnsats framstår anlegget nå som et av landets beste buldrerom. Etter utbyggingen i 2012 har vi nå 350kvm gulvflate og vansker med å komme på noe annet buldreanlegg i Norge som matcher. Her har vi samlet det meste av klubbens innendørsaktivitet, blant annet barne-, ungdoms- og juniorgruppene. Det arrangeres også jevnlig større konkurranser som norgescup, NM og NNM.

 


Regler for trening i buldrerommet

 • Tilgang til ytterdøra er personlig og kan ikke lånes bort til andre. Ved brudd på dette kan tilgang inaktiveres.
 • Det er ikke tillatt å trene i Slaktehallen uten å betale engangsavgift om annen avtale ikke foreligger, dette gjelder også de som kommer sammen med noen med årskort/halvårskort. Alle som betaler engangsavgift skal skrive seg opp i boka og betale i på kortterminalen ved inngangen til klatrerommet eller i klubbens nettbutikk.
 • Parkering gjøres i henhold til oppslag på inngangsdøren.
 • Ferdsel i andre deler av bygget enn BKKs lokaler er ikke tillatt.
 • Klatrehallen er en ren-sone. Det vil si at utesko ikke er tillatt under noen omstendigheter inne i klatrehallen. Klatresko skal være like rene som de er ønsket under klatring.
 • Mat kan kun inntas i sofakroken, uten unntak.
 • Kalkposer med løs kalk er ikke tillatt. Fastmonterte kalkbokser skal brukes så langt det er praktisk mulig.
 • Ved uhell eller tilgrising skal det straks gjøres tiltak for å få dette bort ved hjelp av støvsuger og/eller vaskeutstyr.
 • Musikkanlegg kan benyttes, ved barne-/ungdomsklatring er det leder av klatringen som bestemmer om dette er ønskelig. Medlemmer som trener i lokalet når slik trening pågår må innrette seg etter disse ønskene. Det oppfordres til å vise gjensidig hensyn.
 • Løse tak skal skrues fast. Klomutter som blir ødelagt merkes med egen tape og dette rapporteres ved å legge en lapp i betalingspostkassen. Klatretak som blir ødelagt skal om mulig straks fjernes, eventuelt si fra til vakt/hallansvarlig.
 • Ruter som skrus skal merkes med tape i henhold til fargekoder på oppslag i hallen. Det oppfordres til å følge graderingssystemet etter beste evne.
 • Det skal ikke nytes alkohol i lokalene.