Det er fortsatt mye vann i lokalene og ikke mulig å arbeide der.

Informasjonen fra byggherren er at de skal gjøre et nytt forsøk å få tett bygg til uke 43. Vi må avvente og komme med ny informasjon når forholdene blir bedre

Oppdatering 19.10.

Det er fortsatt en del vann i rommet hvor vi skal jobbe og noe drypp fra taket. Informasjonen vi har fått er at det skal være klart for jobbing på mandag, men slik det ser ut nå er det vanskelig å si sikkert.

Vi vil prøve å starte på mandag og se hur det går før vi gir grønt lys for å melde sig på dugnaden igjen. Mer info kommer.

Vi skal arrangere to runder med grunnkurs klatring, inne i November. 10.-11. og 24.-25.November. For påmelding og info trykk her.

Hei alle sammen !

Her er link til dugnadsliste for arbeid med nyhallen i oktober.

https://doodle.com/poll/2yx3p67kspq3s87a 

Håper alle som har mulighet melder seg på de dagene de kan, om man omså kan stille bare 1 dag, så hjelper dette. Vi kommer til å se over listen og dager der det kun er 1 elr 2 påmeldte vil det mest sannsynlig ikke bli dugnad, dette pga det skal være en arbeidsleder på stedet, hvis ikke annet er avtalt.

Vi har nesten 30stk arbeidsledere foreløpig og ønsker gjerne flere. Send e-post til David Smith på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !

I første omgang vil det være boring, maling og banking av klomuttere som det skal jobbes med! Vi håper på oppstart fredag 5.oktober alt etter når gulv er ferdig støpt og material ankommer.

 

Mvh Kevin Christensen, Styreleder Bodø Klatreklubb

 

 

Under byggingen av den nye klatrehallen må vi forvente å stille med dugnadsfolk på dagtid, også på kort varsel.
 
Vi ønsker derfor å få en oversikt over hvem av dere som grunnet turnusarbeid eller av andre årsaker kan ha anledning til å bidra på dagtid, fra i dag og fram til april 2019. Det vil ikke være forpliktende, men gi oss oversikt over hvem vi kan spørre dersom det blir behov.
 
Det haster imidlertid med å få flere dugnadsfolk inn på dagtid i de nærmeste ukene!
 
Er du aktuell på kort eller lang sikt, gi tilbakemelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Under helgas Nordiske mesterskap i buldring i Helsinki dro Bodø klatreklubbs Regine Storå til med seier i Youth A!

Vi gratulerer så masse!

Mer hos Avisa Nordland

Klubbkalender

tir okt 23 @10:30 - 11:30AM
Bodø vgs
tir okt 23 @17:00 - 07:00PM
Ungdomstrening
tor okt 25 @08:35 - 09:35AM
Bodø vgs, flyfag
tor okt 25 @14:00 - 04:00PM
Hunstad ungdomsskole
tor okt 25 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa

Bodø klatreklubb på facebook

Login